باکترى فعالیت آتشفشان آتشفشان کارخانه

باکترى: فعالیت آتشفشان آتشفشان کارخانه کوه تفتان استاندارد مجلس شورای اسلامی اخبار اجتماعی

گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی‌ها و بی‌خبری مسئولان!

در حالی که مسئولان بخش شخصی از وجود گوشت گیاهی کیلویی ۷۰۰۰ تومانی و چلوکباب ۱۰۰۰ تومانی در بازار خبر داده بودند، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید انواع گ

گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی‌ها و بی‌خبری مسئولان!

گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها و بی خبری مسئولان!

عبارات مهم : مسئولان

در حالی که مسئولان بخش شخصی از وجود گوشت گیاهی کیلویی ۷۰۰۰ تومانی و چلوکباب ۱۰۰۰ تومانی در بازار خبر داده بودند، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید انواع گوشت و محصولات پروتئینی، خبری از این مساله ندارد.

به گزارش ایسنا، چندی پیش رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانس ها و طعم دهنده های سرطان زا در واحدهای غیرمجاز، گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ هزار تومان است حال چگونه می شود گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و به قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار شود که با هر کیلوی آن می توان ۱۰ سیخ کباب تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظرف یک بار مصرف غیراستاندارد در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان می شود.

گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی‌ها و بی‌خبری مسئولان!

به گفته محمدی، عده ای این چلوکباب را به قیمت ۳۰۰۰ تومان می فروشند ولی باید توجه داشت این نوع غذاها پرسشها و بیماری های متعددی می تواند جهت مردم به همراه داشته باشد. بنابراین مصرف کنندگان غذای بی کیفیت و ارزان خریداری نکنند و سراغ واحدهای بدون مجوز نروند، آیا که این نوع محیط ها به واسطه نبود نظارت روی کارشان، می توانند به هر شکلی کار کنند.

این بیانات در حالی مطرح می شود که بعضی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی علی رغم پیگیری های متعدد خبرنگار ایسنا، حاضر به پاسخگویی در این زمینه نشدند. ولی محمدرضا ملاصالحی – رییس مرکز اصلاح نژاد دام وزارت جهاد کشاورزی – در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت که احتمالا منظور از گوشت های گیاهی، کنجاله سویا باشد که سال هاست به عنوان جایگزین گوشت به وسیله بعضی افراد که دچار بیماری های خاص هستند یا نمی خواهند به هر دلیلی گوشت قرمز مصرف کنند، مورد استفاده قرار می گیرد.

در حالی که مسئولان بخش شخصی از وجود گوشت گیاهی کیلویی ۷۰۰۰ تومانی و چلوکباب ۱۰۰۰ تومانی در بازار خبر داده بودند، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید انواع گ

وی با بیان این که تولید گوشت گیاهی در کشور نداریم و هیچ اطلاعی در این زمینه در دسترس نیست، افزود: پرسش اینجاست که چنین واحدهایی مجوز خود را از چه سازمان، نهاد و ارگانی می گیرند و چگونه می شود کنجاله سویا را در دمای اوج کباب کرد، آیا که این محصول اگر به عنوان گوشت گیاهی مدنظر باشد در حرارت تهیه کباب کوبیده نمی تواند دوام بیاورد و می سوزد.

در این میان مشخص نیست دستگاه های نظارتی کجا هستند و آیا هر روز در گوشه و کنار خیابان ها یک آشپزخانه سنتی یا رستوران راه می افتد و اساسا چه نوع گوشتی به عنوان ماده اولیه تولید این کبابی های غیرمجاز مورد استفاده قرار می گیرد؟

واژه های کلیدی: مسئولان | کشاورزی | اخبار اقتصادی و بازرگانی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs